BATMAN / BEŞİRİ - Beşiri Anadolu Lisesi

Haz

Okulumuz son sınıf öğrencileri için düzenlenen mezuniyet töreni yapıldı. Yönetici ve öğretmenlerimizinde katıldığı mezuniyet balosu coşku ile yapıldı. Programda emeği geçen okulumuz öğretmenlerinden Mahsum ÇİFTÇİ , Hüsamettin ŞAHİNOĞLU ve Sidar KOYUNCU' ya teşekkür ederiz. Öğrencilerimize hayatlarının geri kalanında başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz spor salonunda bahar şenlikleri kapsamında düzenlenen 'MÜZİK DİNLETİSİ' programı düzenlendi . Programa Kaymakamımız Sayın Mahmut ŞENER , İlçe Belediye Başkanı Sait KARABULUT , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüsamettin AKIN , diğer kurum müdürlerimiz ve personelleri , öğretmenler , öğrenciler , veliler  ve vatandaşlarımız katılmışlardır . Programda Emeği geçen tüm personel ve öğrencilerimizi tebrik eder, Teşekkür ederiz .

Haz

Okulumuzun yararına düzenlenen KERMES etkinliği yapıldı . Kermes etkinliğine Kaymakamımız Sayın Mahmut ŞENER , İlçe Belediye Başkanı Sait KARABULUT , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüsamettin AKIN , diğer kurum müdürlerimiz ve personelleri , öğretmenler , öğrenciler , veliler  ve vatandaşlarımız katılmışlardır . Etkinlikte emeği geçen Tüm personel ve öğrencilerimizi tebrik eder, teşekkür ederiz.

Haz

Kütüphanenin açılışını Kaymakamımız Sayın Mahmut ŞENER , İlçe Belediye Başkanı Sait KARABULUT ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin AKIN yaptı . Kaymakamımız Mahmut ŞENER kütüphanemizin yapımında emeği geçen tüm personel ve öğrencilere  teşekkür etti . Kütüphanenin kurulmasında emeği geçen Okul İdaresi , Öğretmen, öğrenci , ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

İlimiz okullarından Ahmedi Hani Anadolu İmam Hatip Lisesinin  düzenlemiş olduğu Ahmedi Hani Divanından Seçme Şiirler okuma yarışmasında öğrencimiz Azad KANDEMİR il birincisi oldu. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Öğrencimizi çalıştırıp yarışmaya götüren Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizden Hamit ONGÜN'e  teşekkür ederiz. .

Nis

Okulumuzda düzenlenmiş olan '' Ramazan Paylaşmaktır, Bir Olmaktır ''  etkinliğinde okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve değerli velilerimizin desteğiyle 55 yardım kolisi yapılmıştır. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olan bu mübarek ayda tespiti yapılmış olan ihtiyaç sahibi 55 aileye gıda paketi kolisi desteğinde bulunduk. Hazırlanan koliler öğretmenlerimiz tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır. Emeği geçen yöneticilerimiz , öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Kaymakamımız okulumuzun erkek pansiyonunda düzenlenen iftar programına katıldı. Yemekten sonra öğrencilerle sohbet edip, öğrencilerin isteklerini ve ihtiyaçlarını dinledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen bu programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin AKIN ve İlçe Müftüsü Hamdullah KAYA, Öğretmenlerimiz ve Yöneticilerimiz katıldılar.

BEŞİRİ'DE ATLETİZM YARIŞMASI