BATMAN / BEŞİRİ - Beşiri Anadolu Lisesi

Beşiri Anadolu Lisesi

Beşiri BATMAN
Vizyon
Dayandığı değerlerden aldığı güçle insanlığa karşı sorumluluğunun farkında bireyler yetiştiren, paydaşlarının parçası olmaktan gurur duyduğu ve ilçemizde tercih edilen saygın bir okul olmak.
Misyon
Ülke ve dünya sorunlarına karşı sorumluluk duyabilen, geleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları yüksek öğrenime hazır hale getirmektir.
Başarılar
Okulumuz 2009 yılında Eğitim –Öğretime başladı. Ancak o dönemde kendisine ait bir binası bulunmayan Beşiri Anadolu Lisesi farklı okulların bünyesinde öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmeye başladı. 2012 yılında şimdiki binamız, kapalı spor salonumuz ve pansiyonuz hizmete açılmıştır. Okulumuz ilk mezunlarını 2013 yılında vermiştir. O tarihten beri okulumuzdan pek çok öğrenci mezun olmuş. Her yıl çok sayıda mezunlarımız üniversitelerine yerleşmeyi başarmaktadır. Bu yıl okulumuzda 25 şubeden oluşan sınıflarımızın yanında, bir kütüphane; birer Fizik, Kimya Biyoloji laboratuvarı; resim atölyesi; kapalı spor salonu bulunmaktadır.
Öğretim Şekli :normal
DOĞAL GAZ
İNGİLİZCE, ALMANCA
Ulaşım
Her yarım saatte bir Beşiri Belediyesi araçları ile Batman merkezden yolcu servisi yapılmaktadır.
BEŞİRİ - BATMAN SERVİSLERİ
BAĞDU MAH. EĞİTİM CAD. BEŞİRİ ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 11 BEŞİRİ / BATMAN
Okulumuz Batman merkeze 20 km uzaklıktadır.
Okulumuz yerel yerleştirme ile öğrenci almaktadır.
NORMAL
FUTBOL BASKETBOL VOLEYBOL HENTBOL